Tähystystutkimukset

Kamussa tehdään mahasuolikanavatähystyksiä sekä korva- ja virtsateiden tähystystutkimuksia. Otamme vastaan myös lähetepotilaita tähystystutkimuksiin.

Video-otoskopia (tähystystutkimus) on toimenpide, jossa lemmikin koko korvakäytävä voidaan puhdistaa huuhtelemalla videonäkyvyyden avulla. Perusteellinen korvanpuhdistus voi katkaista kroonisen korvatulehduskierteen. Kaikki tähystystoimenpiteet tehdään aina inhalaatioanestesiassa.

Tähystystutkimukset

 

  • Vatsalaukun tähystystutkimus, koepalojen otto ja tutkimus  750-950 €
  • Peräsuolen tähystystutkimus, koepalojen otto ja tutkimus 650-820 €
  • Vatsalaukun ja peräsuolen tähystystutkimus, koepalojen otto ja tutkimus 1000 – 1250 €
  • Nenäontelon tähystystutkimus, röntgentutkimuksella 650 – 800 €
  • Korvakäytävän tähystystutkimus, korvahuuhtelu ja video-otoskopia 520 – 800€

Hintoihin lisätään mahdolliset verinäytetutkimukset ja kotiin luovutettavat lääkkeet.

Hinnat sisältävät inhalaatioanestesian, jossa unen syvyyttä säädellään hengitysilman mukana lemmikille annosteltavalla anestesiakaasulla, suonensisäisen nesteytyksen ja lääkityksen sekä narkoosinvalvonnan. Klinikkaeläinhoitaja valvoo narkoosia ja lemmikkisi vointia koko leikkauksen ajan. Valvontamonitoreista seurataan sydämen sykettä ja sähköistä toimintaa (EKG), veren happisaturaatiota (pulssioksimetri), hengitystiheyttä ja uloshengitysilman hiilidioksidipitoisuutta (kapnometri) sekä verenpainetta. Tarvittaessa lemmikin hengityksen apuna käytetään ventilaattoria.