Hammashoidot

Lemmikkien hammashoitoihin perehtyneet eläinlääkärimme tekevät perushammashoidon lisäksi vaativia hammashoitoja, kuten hampaiden kirurgisia poistoja, oikomis- ja juurihoitoja sekä leuan alueen suukirurgiaa. Käytössämme on kaksi hammasporayksikköä ja hammasröntgenlaitteisto. Koiran ja kissan lisäksi teemme myös frettien, kanien ja marsujen hammashoitoja.

Hammashoidot

• Koiran hammaskivenpoisto ja hammastarkastus 265 – 400 €
• Kissan hammaskivenpoisto ja hammastarkastus 200 – 250 €
• Maitohampaiden poisto 1-2 hammasta, koira 230 – 265 €
• Maitohampaiden poisto 3-4 hammasta, koira 265- 310 €
• Maitohampaiden varhaispoistot, koira (sis. rtg-kuvat) 350 – 460 €

Terveen suun hammashoito sisältää eläinlääkärin tekemän hampaiden tarkastuksen ja löydösten dokumentoinnin, sekä plakin ja hammaskiven puhdistuksen hampaiden pinnoilta ja ientaskuista.

Hintoihin lisätään mahdolliset kotiin luovutettavat lääkkeet.

Vaativat hammashoidot

• Koiran vaativa hammashoito 750 – 1000 €
• Kissan vaativa hammashoito alkaen 600 €

Vaativan hammashoidon hinta arvioidaan aina tapauskohtaisesti nukutuksessa tehdyn tutkimuksen ja hampaiden röntgenkuvauksen perusteella. Hinta sisältää eläinlääkärin tekemän hampaiden tarkastuksen ja löydösten dokumentoinnin, sekä plakin ja hammaskiven puhdistuksen hampaiden pinnoilta ja ientaskuista, suun röntgenkuvauksen ja mahdolliset hammaspoistot.

Kaikki hammashoitojen hinnat sisältävät inhalaatioanestesian, jossa unen syvyyttä säädellään hengitysilman mukana lemmikille annosteltavalla anestesiakaasulla, suonensisäisen nesteytyksen ja lääkityksen sekä narkoosinvalvonnan. Klinikkaeläinhoitaja valvoo narkoosia ja lemmikkisi vointia koko leikkauksen ajan. Valvontamonitoreista seurataan sydämen sykettä ja sähköistä toimintaa (EKG), veren happisaturaatiota (pulssioksimetri), hengitystiheyttä ja uloshengitysilman hiilidioksidipitoisuutta (kapnometri) ja verenpainetta. Tarvittaessa lemmikin hengityksen apuna käytetään ventilaattoria.


Hintoihin lisätään mahdolliset kotiin luovutettavat lääkkeet.