JUSSI VIRTA

Koulutus & valmistuminen:

Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto, 2011
Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, lemmikin sisätaudit, Helsingin yliopisto, 2023

ESAVS Internal Medicine kurssit 1–3
ESAVS Endoscopy 1

Erikoisosaaminen  / mielenkiinnonkohteet:

Lemmikkien sisätaudit, ultraäänitutkimukset, tähystystutkimukset

Jussi on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2011 ja suorittanut pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinnon sisätautipainotuksella. Tutkinnon suorittamiseen kuuluu myös yksi puolivuotisjakso Helsingin Yliopiston Eläinsairaalassa. Eläinlääkäriksi valmistuttuaan Jussi teki alkuvuodet töitä Oulussa pieneläinpainotteisesti kunnaneläinlääkärinä Poratiellä. Vuodesta 2018 alkaen Jussi on työskennellyt pääasiassa Suomen vanhimmalla yksityisklinikalla Mevetissä Helsingissä, kunnes saimme hänet paluumuuttajana Ouluun ja Kamuun.

Eläinlääkärin työssä Jussin erityisenä mielenkiinnon kohteena on lemmikkien sisätautien koko kirjo. Lisäksi Jussi on jatkokouluttautunut vuosien varrella monipuolisesti kaikilla pieneläinlääketieteen osa-alueilla, tärkeimmät kurssit näistä ESAVS Internal Medicine 1–3 ja endoskopiakurssi. Jussi tekee myös ruuansulatuskanavan tähystystutkimuksia ja hoitaa mielellään monipuolisesti lemmikkien sairauksia. Jussi ottaa vastaan myös lähetepotilaita muilta eläinlääkäriasemilta.

Vapaa-ajallaan Jussin löytää kestävyysurheilun parista juoksemasta/pyöräilemästä/hiihtämästä/uimasta/suunnistamasta tai metsälenkiltä labradorinnoutaja Fridansa kanssa.

Raskaan käynnin paras asia oli Jussi-lääkäri. Hänen asenteensa ja tilanteen käsittelytaito sekä asiakkaiden ohjaus ja tiedotus oli erinomaista. Saimme selkeän tilannekuvan koko ajan ja Jussi luki sekä meitä että tilannetta loistavasti.