ANNA MIKKOLA

Koulutus & valmistuminen:

Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin Yliopisto 2007

Erikoisosaaminen  / mielenkiinnonkohteet:

Ortopedia, pehmytosakirurgia, lisääntymistieteet. Useita ortopedian ja pehmytosakirurgian kursseja mm. AOVET, ESAVS, Vetman, Trakr.

Koulutukseltaan Anna Mikkola on Eläinlääketieteenlisensiaatti (ELL) johon Anna valmistui vuonna 2007 Helsingin yliopistosta. Tämän likäski Anna on käynyt useita ortopedian ja pehmytkudoskirurgian kursseja mm. AOVET, ESAVS, Vetman, Trakr. Eläinlääkärinä Anna on työskennellyt valmistumisestaan lähtien. Anna on taitava, periksiantamaton, nopea, vastuullinen, monipuolinen ja lahjakas. Annan erikoisosaamista on ortopedia, pehmytkudoskirurgia ja lisääntymistieteet. Annan avustuksella on moni suloinen koiranpentu saanut alkunsa. Annasta parasta työssä on monipuolisuus ja itsensä jatkuva kehittäminen.

Vaikka Anna on tinkimätön työssään, on hänen kanssaan helppo työskennellä hänen huumorintajuisen, rennon ja hupaisan olemuksensa vuoksi. Ei päivää Annan kanssa, jottei jossain kohtaa naureta vedet silmissä. Mikäli tavarat eivät ole omilla paikoillaan Anna ja tarrakone hoitavat homman ennen kuin ehtii kissaa sanoa.

Annan kotona asustavat jackrussellinterrierit Ruuti ja Pepsi. Sekä lisäksi vapaa-aikaa Annan kanssa viettää hevonen Ozis kouluratsastuksen merkeissä. Ruutin ja Pepsin kanssa harrastetaan satunnaisesti agilityä ja rallytokoa.