ANNA MIKKOLA

Koulutus & valmistuminen:

Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin Yliopisto 2007

Valmistumisen jälkeen säännöllisesti useita ortopedian ja pehmytosakirurgian kursseja mm. AOVET, ESAVS, Vetman, Trakr.

Erikoisosaaminen  / mielenkiinnonkohteet:

Ortopedia, ortopedinen kirurgia, pehmytosakirurgia, lisääntymistieteet.

Eläinlääkäri Anna Mikkolan ammatillisena kiinnostuksen kohteena on jo vuosia ollut ortopedia, ortopedinen kirurgia, pehmytosakirurgia ja lisääntymistieteet. Annan työpäivät kuluvat useimmiten Kamun leikkaussalissa ortopedisten operaatioiden (ristisideleikkaus, patellaluksaatio, TTA, murtumaleikkaukset, reisiluunpäänpoistot, varvas-/häntä amputaatiot) tai perinteisen pehmytkudoskirurugian lisäksi kasvainkirurgian, virtsakivi-, sappikivioperaatioiden ja perineaalityräleikkauksien parissa. Anna tekee myös paljon lemmikkien ontumatutkimuksia. Kiireellisiä murtumaleikkauksia varten Annalta löytyy hätäleikkausaikaa viikoittain – murtumista kannattaa aina soittaa ajanvaraukseemme. Anna ottaa vastaan myös ortopedisiä lähetepotilaita muilta klinikoilta.

Anna on taitava, periksiantamaton, nopea, vastuullinen ja monipuolinen työssään. Työkaverina Anna on rento ja huumorintajuinen, jonka kanssa nauretaan aina jossain kohtaa päivää vedet silmissä. Mikäli tavarat eivät ole omilla paikoillaan Anna ja tarrakone hoitavat homman ennen kuin ehtii kissaa sanoa. Annasta parasta työssä on monipuolisuus ja itsensä jatkuva kehittäminen.

Annan kotona asustavat jackrussellinterrierit Ruuti, Pepsi ja Paris. Sekä lisäksi vapaa-aikaa Annan kanssa viettää hevonen Ozis kouluratsastuksen merkeissä. Koirien kanssa Anna harrastaa satunnaisesti agilityä ja rallytokoa.

”Taitava kirurgi, koiramme sterkkahaava oli niin pieni ja siisti ja parani nopeaan.” ”Suora ja osaava ammattilainen.”