Sinä hoitajaksi meille?

Klinikkaeläinhoitaja, avoin haku

Haluaisitko olla yksi kamulaisista?

Toivomme työkavereiltamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Olet joukkuepelaaja, joka ottaa vastuun omasta työstään ja haluaa kehittyä ammatissaan. Useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Teemme töitä arkisin aamu- ja iltavuoroissa.

Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, potilaiden valmistelua toimenpiteisiin, leikkaussali- ja laboratoriotyöskentelyä, välinehuoltoa sekä röntgenkuvantamista. Työyhteisössämme on paljon erityisosaamista jossa hoitajat osallistuvat aktiivisesti yhdessä eläinlääkärin kanssa hoitotoimenpiteisiin.

Kamussa tehdään töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen ❤

Meillä voi tehdä töitä myös tuntitöinä opintojen lomassa tai kokopäiväisesti. Tarjoamme kesätöitä klinikkaeläinhoitajaopiskelijoille sekä eläinlääkäriopiskelijoille. Ilmianna itsesi ja lähetä avoin hakemus ja CV:

Johanna Lantto, tj
040 530 8751
johanna.lantto@oulunkamu.fi

Jaana Petäjäkangas, pieneläinhoitaja
040 563 5015
jaana.petajakangas@oulunkamu.fi

 

Työharjoittelu

Kamu osallistuu alan opiskelijoiden kouluttamiseen tarjoamalla harjoittelupaikan klinikkaeläinhoitajaopiskelijalle. Etsimme ensisijassa klinikkeläinhoitajaopiskelijaa joka pystyy tekemään koko opintojensa mittaisen työharjoittelun klinikallamme. Opintoihin kuuluvat näytöt on mahdollista suorittaa klinikallamme. Klinikkaeläinhoitajan harjoittelupaikkoja voi tiedustella: johanna.lantto@oulunkamu.fi

Tarjoamme harjoittelupaikan myös eläintenhoitajaopiskelijalle, joka suunnittelee jatkokouluttautumista klinikkaeläinhoitajaksi. Eläintenhoitajaharjoittelijan työnkuva on klinikkaeläinhoitajien avustamista. Eläintenhoitajan harjoittelupaikkoja voi tiedustella: johanna.lantto@oulunkamu.fi