SANNA KNUUTINEN

Koulutus & valmistuminen:

Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin Yliopisto, 2003
Silmätarkastuseläinlääkäri 2013

Silmäsairauksiin, silmäkirurgiaan ja anestesiologiaan liittyviä kursseja ja kongresseja

NEM (Nordic Eye Meeting) jäsen

Erikoisosaaminen  / mielenkiinnonkohteet:

Silmäsairaudet ja silmäkirurgia
Viralliset tarkastuksen jalostukseen (PEVISA): viralliset silmätarkastukset, viralliset polvitarkastukset, viralliset luustokuvaukset

Sanna Knuutinen on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta ja on jatkokouluttautunut silmätarkastuseläinlääkäriksi. Työssään Sanna on perusteellinen ja tarkka ja hänen erikoisosaamistaan on silmäsairauksien hoito, sekä silmäkirurgia. Sannalla on myös oikeudet tehdä koirien virallisia tarkastuksia jalostukseen (PEVISA viralliset silmätarkastukset, polvitarkastukset, lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat, sydänkuuntelu ja gonioskopia = koko setti). Silmäsairauksissa Sanna ottaa vastaan lähetepotilaita myös muilta eläinlääkäriasemilta.

Luonteeltaan Sanna on toimelias ja pirteä. Sanna aloitti eläinlääkärin uransa kunnaneläinlääkärin sijaisuuksien kautta vuonna 2002 ja on toiminut pieneläinklinikalla vuodesta 2004 lähtien.  Sannasta parasta työssä on vaihtelevat päivät, ihanat potilaat, jatkuva uuden oppiminen, kehittyminen ja ihana työyhteisö.

Sannan kotona asustaa australianpaimenkoira Rolle, joka harrastaa päivittäisen lenkkeilyn lisäksi  agilityä ja vaeltamista.