MAARIT KORHONEN

Koulutus:

Klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinto, 2023
Eläinfysioterapeutti AMK, 2020
Koirahierojan ammattitutkinto, 2018
Fysioterapeutti AMK, 2016

Erikoisosaaminen / mielenkiinnonkohteet:

Eläinten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on kiinnostanut Maarittia nuoresta tytöstä asti ja suuri haave oli päästä työskentelemään eläinten parissa. Nykyään eläinfysioterapeuttina sekä klinikkaeläinhoitajana saan auttaa eläimiä kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti.

Työssäni parasta on työnkuvan monipuolisuus, aito mahdollisuus auttaa eläimiä ja heidän omistajiaan, yhteistyö eläinten kanssa sekä ihanat työkaverit.

Maaritin erikoisosaamista on lemmikkien kuntoutus, sekä terveyden- ja toimintakyvyn edistäminen ja tukeminen. Erityisiä mielenkiinnonkohteita ovat tuki-ja liikuntaelinsairaudet, röntgenkuvaus sekä eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Kotona Maaritilla asustaa keskikokoinen villakoira Lotta sekä venäjänvinttikoirat Pihla ja Varpu.

Kamun asiakkaiden on mahdollista varata aika Maaritille fysioterapiaan. Ohjauksen ja neuvonnan avulla omistaja mm. tietää mitä hänen tulee ottaa huomioon lemmikin toipuessa esimerkiksi vammasta tai ortopedisestä toimenpiteestä, hän osaa tukea lemmikin hyvinvointia ja mahdollista toipumista oikealla tavalla, toteuttaa sopivia harjoitteita lemmikin kanssa kotona, tietää kuinka paluu esim. harrastusten pariin tehdään turvallisesti ja saa tietoa miten välttää tuki-ja liikuntaelin ongelmia.