Irlanninsusikoira Alma

Hyvä tulee hyvän luokse! Minulle on tärkeää saada olla mukana auttamassa ja sen vuoksi olen ilmoittanut useamman koiristamme verenluovuttajaksi. Toivottavasti en omien koirieni tai kasvattieni kanssa ole tilanteessa, jossa tarvitaan lisäverta, mutta jos niin kävisi ottaisin avun kiitollisena vastaan tiedostaen samalla, että olemme myös omalta osaltamme ns. kantaneet kortemme kekoon. Tuntuu hyvältä olla mukana proseduuria, jossa voidaan myös pelastaa toisten koiranomistajien perheenjäseniä. Lisäksi jättiläiskoiran verivolyymi on suuri ja mielestäni irlanninsusikoira soveltuu senkin vuoksi todella hyvin verenluovuttajaksi.

Alman kanssa arki sujuu muun irlislaumamme kanssa ulkoillessa ja leikkiessä. Almalle mieluisia puuhia ovat autoajelut, pitkät lenkit metsässä ja soilla muun lauman kanssa, pehmolelujen riepotteleminen ja tietenkin syöminen. Alman kanssa käydään harvakseltaan koiranäyttelyissä ja aloitellaan vinttikoirien maastojuoksuharrastusta. Almalla on luontainen saalis- ja riistavietti, jotka ohjaavat viimeksi mainitussa harrastuksessa oikeaan suuntaan. Kaikki tehdään Alman ehdoilla ja hymy huulilla!

Alma on yltiöpositiivinen rokkityttö, jonka ruokaorientoituneisuus helpottaa minkä tahansa yhteisen asian tekemisessä. Tältä tyypiltä ei puutu vauhtia, kun rokkivaihde iskee päälle! Alma on perusluonteeltaan kiltti, ystävällinen ja utelias, mutta myös irlanninsusikoiralle tyypilliseen tapaan hyvin itsepäinen, omanarvonsa tunteva herkkä sielu, jolla on tapana käyttäytyä kodin ulkopuolella hyvin kohteliaasti ja hillitysti. Alma on äärettömän ihmisrakas ja yhdessä tekeminen onkin yksi hänen lempipuuhistaan, olipa kyse sitten lenkkeilystä, imuroinnista tai vaikkapa pihan siivoamisesta.

Kiitos, kun saimme Alman kanssa olla mukana auttamassa! Tämä on meille sydämen asia!

Lämmin kiitos Almalle ja omistaja Maria-Susannalle avusta Kamun koirien veripankin hyväksi ❤

Alma