Etsimme uutta asiakaspalvelun ammattilaista

Etsimme joukkoomme uutta asiakaspalvelijaa Kamun vastaanottoon  🐶🐱🐰🐹

Eläinlääkäriasema Kamu etsii asiakaspalvelun ammattilaista kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme työkavereiltamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Olet joukkuepelaaja, joka ottaa vastuun omasta työstään ja tulet hyvin toimeen erilaisten lemmikkien omistajien kanssa. Työhön vaaditaan aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja eläinten parissa työskentely katsotaan eduksi.

Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Lähin työkaverisi on toinen asiakaspalvelumme ammattilaisista. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut. Teemme töitä arkisin aamu- ja iltavuoroissa.

Kamu on yksityinen, työntekijöidensä omistuksessa oleva eläinlääkäriasema, joka avasi ovensa helmikuussa 2018 Oulun keskustassa neljän eläinlääkärin voimin. Tänä päivänä Kamussa työskentelee 13 pieneläinten sairauksiin perehtynyttä eläinlääkäriä ja 13 klinikkaeläinhoitajaa.

Kamussa hoidetaan lemmikin perusterveydenhuollon lisäksi lemmikkien silmäsairaudet, ortopediset sairaudet, kirurgiset toimenpiteet, sisätaudit, ihosairaudet, sydänsairaudet, hammashoidot ja ultraäänitutkimukset sekä tähystystutkimukset. Kamusta löytyy myös koirien oma veripankki.

Haku on auki ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Tervetuloa mukaan kehittyvään työyhteisöön, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen ❤

Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset:

Johanna Lantto, tj
040 530 8751
johanna.lantto@oulunkamu.fi

Lämmin kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille ja haastatteluissa käyneille. Samalla kun sanomme haikein mielin heipat asiakaspalvelussa työskenneelle Essillemme odotamme innolla uuden kamulaisen saapumista työkaveriksemme ❤