Etsimme Kamuun uutta klinikkaeläinhoitajaa

Tilojemme laajentuessa ja eläinlääkäritiimimme vahvistuessa Eläinlääkäriasema Kamu Oulussa etsii uusia ammattitutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia sekä vakituiseen työsuhteeseen että tekemään vuosilomasijaisuuksia kesällä 2024.👩‍⚕️🐶🐱🐰🐹

Toivomme työkavereiltamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Olet joukkuepelaaja, joka ottaa vastuun omasta työstään ja haluaa kehittyä ammatissaan. Useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Teemme töitä arkisin aamu- ja iltavuoroissa.

Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Olemme avanneet tammikuussa 2024 uuden laajennusosan, Kamun päiväsairaalan, josta löytyy Kamun hammasklinikka, erilliset leikkaussalit ortopediaan ja pehmytosakirurgiaan, toimenpidehuone tähystystutkimuksille sekä CBCT. Kamussa klinikkaeläinhoitajan työnkuva on monipuolinen sisältäen mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, potilaiden valmistelua toimenpiteisiin, leikkaussali- ja laboratoriotyöskentelyä, välinehuoltoa sekä kuvantamista. Työyhteisössämme on paljon erityisosaamista jossa hoitajat osallistuvat aktiivisesti yhdessä eläinlääkärin kanssa hoitotoimenpiteisiin.

Kamu on yksityinen, työntekijöidensä omistuksessa oleva eläinlääkäriasema, joka avasi ovensa helmikuussa 2018 Oulun keskustassa neljän eläinlääkärin voimin. Tänä päivänä Kamussa työskentelee 14 pieneläinten sairauksiin perehtynyttä eläinlääkäriä ja 16 klinikkaeläinhoitajaa, sekä vastaanottomme asiakaspalvelijat.

Kamussa hoidetaan lemmikin perusterveydenhuollon lisäksi lemmikkien silmäsairaudet, ortopediset sairaudet, kirurgiset toimenpiteet, sisätaudit, ihosairaudet, neurologiset sairaudet, sydänsairaudet, hammashoidot ja ultraäänitutkimukset sekä tähystystutkimukset. Kamusta löytyy myös koirien oma veripankki.

Haku on auki ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Tervetuloa mukaan kehittyvään työyhteisöön, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen ❤

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Jaana Petäjäkangas, pieneläinhoitaja
040 563 5015
jaana.petajakangas@oulunkamu.fi

Johanna Lantto, tj
040 530 8751
johanna.lantto@oulunkamu.fi