Eläinlääkärit Jussi Virta ja Henna Harrinkoski kamulaisiksi

Kamun ammattilaisten joukosta löytyy jatkossa myös pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Jussi Virta sekä lemmikkien hammashoitoihin perehtynyt eläinlääkäri Henna Harrinkoski.

Jussi on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2011 ja tehnyt valmistuttuaan alkuvuodet töitä Oulussa pieneläinpainotteisesti kunnaneläinlääkärinä Poratiellä. Vuodesta 2018 alkaen Jussi työskenteli pääasiassa Suomen vanhimmalla yksityisklinikalla Mevetissä Helsingissä, jonka jälkeen hän paluumuutti Ouluun ja saimme hänet iloksemme osaajiemme joukkoon kesällä 2023.

Eläinlääkärin työssä Jussin erityisenä mielenkiinnon kohteena on sisätautien koko kirjo. Jussi on suorittanut pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinnon sisätautipainotuksella. Lisäksi Jussi on jatkokouluttautunut vuosien varrella monipuolisesti kaikilla pieneläinlääketieteen osa-alueilla, tärkeimmät kurssit näistä ESAVS Internal Medicine 1–3 ja endoskopiakurssi. Jussi tekee myös ruuansulatuskanavan tähystystutkimuksia ja hoitaa mielellään monipuolisesti lemmikkien sairauksia.

Myös eläinlääkäri Henna Harrinkoski löytyy jatkossa Kamun eläinlääkäreiden joukosta. ❤ Henna tuli kamulaisille ja asiakkaille tutuksi Jussin tavoin tänä kesänä. Henna on valmistunut eläinlääkäriksi 2020 ja työskennellyt Rovaniemellä Eläinlääkäriasema Kiepissä suuntautuen pian valmistumisen jälkeen kissa- ja koirapotilaiden hammahoitoihin. Hammaspotilaiden lisäksi Henna hoitaa myös polikliinisiä potilaita ja kissaihmisenä kaikki kissapotilaat ovat lähellä Hennan sydäntä.

Eläinlääkäreidemme ajanvaraus löytyy Kamun nettiajanvarauksen puolelta tai ajanvarausnumeromme kautta 020 1213 900. Kamun kaikki hammashoitoajat varattavissa vain puhelimitse lemmikin taustakartoituksen vuoksi. ❤