Eläinlääkäri Tuomo Nyyssönen aloittaa vastaanoton Kamussa

Pieneläinten ortopediaan perehtynyt eläinlääkäri Tuomo Nyyssönen aloittaa vastaanoton Kamussa. Tuomo on perehtynyt pieneläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksiin kuten ontumatutkimuksiin sekä ortopedisiin leikkauksiin, erityisesti ristisideoperaatioihin.

Tuomo on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta 2004 tehden valmistumisen jälkeen töitä pieneläinpraktiikkaan painottuneena kaupungineläinlääkärinä mm. Kuopiossa ja Kajaanissa. Vuodesta 2017 lähtien Tuomo on työskennellyt pääasiassa ortopedisten potilaiden parissa mm. Oulussa Oulun eläinklinikalla ja Pohjois-Suomen eläinsairaalassa. Kiinnostus ortopediasta, erityisesti urheilu- ja työkoirien hoitamisesta heräsi, Tuomon oman urheilu- ja metsästysharrastuksen myötä.

Tuomo on käynyt runsaasti kansainvälisiä pieneläinortopedian koulutuksia, tärkeimpinä näistä ESAVS (European college of advanced veterinary studies) Ortho I-III jatkokoulutukset sekä Feline orthopaedics, sekä AO VET, TRAKR, MATHEMEDIX järjestämiä kursseja ortopediasta. Mentorina kansainvälisesti tunnustettu ortopedian spesialisti ja urheilukoiralääketieteen pioneeri Alessandro Piras.

Tuomon ajanvaraukset ontumatutkimuksiin sekä ortopedisiin operaatioihin puhelimitse Kamun ajanvarausnumerosta 020 1213 900.

Tervetuloa Tuomo ja Tuomon asiakkaat Kamuun.

#kamu #oulunkamu #eläinlääkäriasemakamu #eläinlääkäri #tuomonyyssönen